De functies van myRES247.

Het zijn er nogal wat, vandaar deze pagina met de meeste functies, ontbreekt er nog een voor jou? Laat het ons weten!

Online boekingen.

Boekingen plaatsen op je website wordt kinderspel. 
Je gast kiest de startdatum van zijn/haar verblijf en het systeem berekend meteen de kostprijs volgens alle geldende regels. En dat kunnen er best wat zijn.

myRES247 kan overweg met seizoenen, weekend (2 nachten), midweek (4 nachten) en boekingen per week (7 nachten). En zo zie je meteen dat we niet alleen 24/7 beschikbaar zijn, maar ook voor 2,4 of 7 nachten (en meer!).

Je kiest zelf de prijs per verblijf, per nacht, per periode of een combinatie.
Complexe prijzen, minimaal aantal nachten, in- en uitcheckdagen, korting, extra (verplichte) kosten, opties en waarborg behoren allemaal tot de mogelijkheden met myRES247.

Automatische e-mails.

myRES247 verstuurt automatisch mails naar je klanten op de momenten dat jij dat wil.

We kunnen mails instellen om je gast te herinneren aan zijn openstaande rekening, de annulering van de boeking, reservatie, routebeschrijving of een mail enkele dagen vooraf met tips&tricks.

Als je een vakantiehuis verhuurt is het vaak zo dat de klant de sleutel kan ophalen of uit een sleutelkluis halen, deze code of ophaalplaats kunnen we instellen voor je en automatisch versturen enkele dagen voor het verblijf.

Administratie.

Je administratie herleiden naar het minimum is het idee van myRES247. 

Jouw nieuwe website neemt een groot deel van je administratie over. Zo heb je via je persoonlijke login meteen zicht op de kalender met al je boekingen en de vrije data. 
in de reservatie lijst krijg je dan weer een tabel met daarin alle gegevens en het resterend te betalen bedrag van je gast.
Je kan makkelijk de boekingen beheren en als je klant erom vraagt, de boeking aanpassen (met automatische herberekening van de prijzen) of annuleren.
Wil je je boekingen exporteren (voor je boekhouder) dan kan dat in CSV (te openen met Microsoft Excel, Open Office Calc,…) 

Klantenbeheer.

Op 1 overzichtelijke pagina heb je toegang tot alle gegevens van je klant en kan je de lopende reservaties meteen terugvinden op naam van je klant.

De gegevens van je klant worden conform de privacy wetgeving opgeslagen en kunnen op eenvoudig verzoek van je klant volledig verwijdert worden. 

Koppelingen.

Je kan je website dankzij de iCAL mogelijkheid meteen koppelen aan bijvoorbeeld Airbnb, vrbo, booking.com,… en nog veel meer websites.

Wil je je agenda synchroniseren met personeel, dan is ook de iCAL mogelijkheid ideaal hiervoor. Je onderhoudsploeg weet meteen op welke dag er nieuwe gasten komen en wanneer ze vertrekken. 

Betalingen.

Als eigenaar kan je ervoor kiezen dat je gasten hun rekening meteen betalen bij de boeking van hun verblijf of een percentage.

Er zijn heel wat mogelijkheden die we kunnen instellen voor de betalingen.

Standaard kan je betalingen aanvaarden met kredietkaart, bankkaarten zoals bancontact, ideal, maestro en je kan ook kiezen voor de betaling per overschrijving op je rekening.

Wil je dat de klant het bedrag van de het voorschot meteen mee betaalt met het voorschot? Ook dat is mogelijk.

Multi-talen.

Je website spreekt de taal van je klant.

We vertalen je website nog in 1 extra taal bij je bestelling, wil je meer talen dan kan dat als betalende optie. Wil je liever zelf de vertaling doen, dat kan natuurlijk ook! 

Hoeveel kost een website?

Hoeveel tijd spendeer je nu wekelijks aan je reservaties, het opvolgen van de betalingen, mailen naar je klant. Kortom de hele administratie?

Je volledige administratie kunnen we automatiseren op myRES247, dat bespaart je al snel enkele uren per week. Was er niet zo’n gezegde dat zegt dat tijd geld kost? 

Wat doe ik zelf?

Wil je voor je b&b, vakantiehuis, caravan, hotel,… ook gebruik maken van myRES247, dan kan je naar ons onboarding formulier gaan.

Je krijgt daarna van ons een contract en na ontvangst van het voorschot gaan we meteen aan de slag. Het opbouwen van je website is afhankelijk van enkele factoren:

  • Je dient ons alle gegevens door te sturen die betrekking hebben tot je accommodatie (prijzen, seizoen, foto’s, teksten,…) 
  • Als we alle gegevens hebben starten we aan je website en krijg je een eerste resultaat binnen de 7 werkdagen.
  • Na de oplevering kan je zelf de prijzen, seizoenen, vakanties, foto’s, teksten, … toevoegen aan je website.

Promotie.

Bestel een nieuwe website bij myRES247 en je krijgt GRATIS een LOGO voor je accommodatie en 500 VISITEKAARTJES!

Nog vragen?

Contacteer ons via het formulier hiernaast.

Wil je liever bellen? 
055/58 02 40
Maandag tot en met vrijdag 8u00 – 16u00

myRES247 is een dienst van:

Your Company
Deinzestraat 22
9700 Oudenaarde
BTW BE 0703.830.416